Image

Wanneer u , als patiënt of als arts in een juridisch conflict verzeild raakt, wilt u graag juridisch advies van een advocaat die het vak van de arts en de positie van de patient begrijpt en weet hoe de verhoudingen in de zorgsector liggen. Vaak zijn de belangen groot, het betreft immers als patiënt uw lichaam en gezondheid of als arts uw  beroep of onderneming.

Mter Mario Van Essche heeft, als prominent lid van de Nationale Evaluatiecommissie zwangerschapsafbreking, zijn expertise in het medisch recht verworven en heeft kennis van de geplogenheden in de medische wereld.

Hierdoor wordt hij vaak geconsulteerd door geneesheren of zorgverstrekkers wanneer zijn problemen hebben met de medische deontologie, ( procedures voor de Orde van Geneesheren, Order der Apothekers , … )  of raad en bijstand nodige hebben ivm met hun statuut.

Is er bij u, als Patiënt  sprake van een operatiefout, of een verkeerd gestelde diagnose ? Of heeft u problemen met uw arts, uw zorgverzekeraar of uw werkgever als gevolg van een ziekte of aandoening, kan U steeds terecht bij Mter Van Himbeeck, die een ruime ervaring heeft bij begroting van lichamelijke schade en medische aansprakelijkheden.

Dirk Van Himbeeck
Advocaat
dirk.vanhimbeeck@law-point.be
Mario Van Essche
Advocaat
mario.vanessche@law-point.be