Image

Misdrijf

U wordt verdacht of u bent slachtoffer van een misdrijf!
Misdrijven hebben een ernstige impact op uw leven, uw familie en uw werk.

De buitenwereld en de pers kunnen ongemeen hard zijn voor daders, maar ook slachtoffer).
Werd u gedagvaard voor de Politie-of de Correctionele rechtbank of als slachtoffer uitgenodigd om uw Burgerlijke Partij te stellen?

In onze maatschappij is er een duidelijke tendens waar te nemen dat  ‘ongewenst gedrag’  op vele gebieden, zoals bv op sociale media, in de arbeidsverhoudingen, ten aanzien van belastingfraude  etc  door de Rechtbank moet bestraft worden.
Denk ook aan het zwartwerk, dopinggebruik bij sporter of BTW-carrousels!
Waardoor het strafrecht steeds vaker multi–disciplinair is geworden met oa sociaal recht, economisch recht, milieurecht, fiscaal en sportrecht.

Het is te belangrijk om hiermee onervaren mee om te gaan!
Het is van belang om uw dossier goed voor te bereiden, vertrouwt te zijn met de strafwet, de procedures, en de geplogenheden van de Rechtbank.
Laat je bijstaan door een advocaat om uw verdediging waar te nemen of bij het samenstellen van uw schadevergoeding !

Als advocatenkantoor hebben wij  met Mter Van Himbeeck en Mter Gheem, advocaten die, met hun normen ( professionaliteit, eerlijkheid en gedrevenheid), gehuldigd worden als strafpleiters.
Slachtoffers van misdrijven kunnen vaak beroep doen op hun rechtsbijstandsverzekeraar om de advocaatkosten te bekostigen.
Zelfs daders van verkeersmisdrijven ( te snel rijden, vluchtmisdrijf, niet mededeling van bestuurder etc … ) kunnen beroep doen hun rechtsbijstand om een advocaat in te schakelen bij hun verdediging?

Dirk Van Himbeeck
Advocaat
vCard
Piet Van Gheem
Advocaat
vCard
Mario Van Essche
Advocaat
vCard