Image

Ondernemen

De essentie van ondernemen is uw financieel welzijn te verzekeren.
Als ondernemer hebt u geen tijd en zin in alle mogelijke juridische kwesties die u moet oplossen of die uw onderneming belemmeren.

Waar creativiteit het startpunt is voor elke ondernemer, is de juridische expertise dit voor de advocaat !
Binnen het ondernemingsrecht heeft ons kantoor haar focus gelegd op : AgentuurovereenkomstenIntellectuele rechten/ MerkenrechtIncasso faillissementen

Al jaren staat Mter Van Himbeeck ondernemers bij om hun producten en diensten te beschermen dmv het merkenrecht en aanverwanten intellectuele rechten.
In de wereld van de FASHOIN heeft hij zijn ruime ervaring met Agentuur – en Distributiecontracten.

Mter Van Gheem heeft zijn focus gelegd op het begeleiden van ondernemers die in een financieel moeilijke periode verkeren.
Wij begeleiden u op een persoonlijk wijze bij het afhandelen van diverse handelsgeschillen, liefst buiten de rechtbanken om, doch wanneer het niet anders kan door middel van gerechtelijke procedures.

Incasso

Onbetaalde facturen leiden vaak tot tijdsverlies en frustraties.
Om zoiets te vermijden is een kordate aanpak en realiteitszin vereist !

Als advocatenkantoor geloven wij nog steeds dat het snel bekomen van een vonnis onontbeerlijk is om uw belang als ondernemer bij niet betaalde facturen best te vrijwaren.
Wij verzorgen wij het hele incasso-traject: van het inschakelen van een gerechtsdeurwaarder tot het voeren van een gerechtelijke procedure.
De kosten worden verhaald op de wanbetaler !

Dirk Van Himbeeck
Advocaat
vCard
Piet Van Gheem
Advocaat
vCard
Mario Van Essche
Advocaat
vCard